zoka

Podijelimo životne radosti

08.03.2005.

Bil' ti zoka na TV?

Evo me danas kontaktira moj drug Dario, kaze sa FTV osoba X trazi za gostovanje u emisiji, ne znam kojoj, bloggere i eto pita za mene...

Hmmmm sta bi vi uradili? Ja sam rekao da da moj broj mobitela pa cemo vidjeti. Iskreno ne gledam TV vec 4 godine i za mene TV je prilicno apstraktan pojam. Ne znaci mi nista, nemam neku tremu, nemam nikakavu posebnu potrebu ili zelju da se pojavim tamo a eto nekome bi bilo interesantno da prica na neku od ovih "modernih" tema pa mozda i da nastupim... veze nemam iskreno kako da postupim.

08.03.2005.

Srecan 8 mart dan zena

Uvijek sam volio 8 mart. Ranije to je bio mamin praznik. Majka sa nama trojicom muskaraca je obasipana paznjom pokloncicima... to je bilo vrijeme moga djetinjstva... danas cu otici kod majke da joj cestitam praznik.

Danas ja sam jedini muskarac u svojoj porodici a zivim sa tri dame. Cestitao sam im praznik, poklonio svakoj pokloncic i cvijece. Male djevojcice su dobile po igrackicu za malu djecu a supruzi sam kupio digitalnu kamericu, igrackicu za veliku djecu :-)

Ovaj praznik sam odlucio da sam kupim poklone pa kako god ispadne i dobro sam postupio... nekada za praznik smo isli skupa da kupimo poklone, nekada neki presutni dogovor "ja cu sebi da kupim to i to da mi bude poklon za..." neki od praznika.

Za Valentinovo sam na jednom od blogova procitao "moj muz ima tu ruznu naviku da ne kupuje poklone nego da pare pa kupi sta ti treba..." Ne sjecam se na kojem je to blogu bilo ali bas me dojmilo pa sam sebi rekao da cu se ipak potruditi i sam izabrati i kupiti poklone za praznike pa kako god ispalo. Izgleda da je kamerica pravi pogodak :-) bas sam iznenadio suprugu nije to ocekivala a znam da je zeljela jednu kamericu ;-)

zoka
My favorite perfume: Guerlain Homme and other Ароматы I love.
SITES

Best Watches Ever

eXTReMe Tracker

2008

Maj
April
Mart
Februar
Januar

2007

<Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2006

Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2005

Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2004

Decembar
Novembar

KONTAKT
Mail

BROJA POSJETA
538160

Powered by Blogger.ba

Copyright 2004-2006 - Zoka. Sva prava pridrana.