zoka

Podijelimo životne radosti

24.03.2005.

Jos jedan portal za studente BH

Gledam vec nekoliko sedmica/skoro mjesec kako nastaje ovaj site. Jedan vrlo vrijedan i ambiciozan student iz Tuzle je napravio bhstudent.info.

Vidim da je stavio: <title>Prvi BH nezavisni studentski portal</title> ovo i nije bas skromno, jedan mali minus jer postoji vec slicnih projekata manje-vise uspjesnih mnogo. Isto na vrhu gdje se obicno stavi "light motive" site-a stoji "Pocetna..." i tako cjelim sajtom.

Evo sta autor kaze projektu:[i] "BHstudent.info je portal koji posjetiteljima nudi, aktuelne vijesti, razmjenu dokumenata, forum,
medusobno komuniciranje clanova, ponudu i potražnju stanova, funzone..."[/i]

Sa tehnicke strane aplikacija "Mambo" ima dosta svojih prednosti ali i nefleksibilnosti. Vidim da postoji i nadogradnja na originalnu Mambo aplikaciju a to je dodavanje dokumenata. Dizajn je OK, meni se svidja onoliko koliko mambo moze da se dotjera.

Kao i svaki ovakav pokusaj tako i sudbina bhstudent.info zavisi od ljudi koji stoje iza njega, njihove vizije i sposobnosti da stvore community to jeste "zajednicu" koja ce koristiti taj site. Dobro je to iskustvo da se prodje kroz sve faze razvoja site-a. Nadam se da ce studenti prihvatiti ovaj site, zbog toga i malo kritikujem ovaj po meni "prepotentni stav" Prvi BH nezavisni studentski portal. imam averziju na velicine tog tipa, prvi, najveci, jedini, najbolji, jedinstveni... to treba ostaviti drugima da kazu... ako zasluzis.

zoka
My favorite perfume: Guerlain Homme and other Ароматы I love.
SITES

Best Watches Ever

eXTReMe Tracker

2008

Maj
April
Mart
Februar
Januar

2007

<Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2006

Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2005

Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2004

Decembar
Novembar

KONTAKT
Mail

BROJA POSJETA
538160

Powered by Blogger.ba

Copyright 2004-2006 - Zoka. Sva prava pridrana.