zoka

Podijelimo životne radosti

30.03.2005.

Za one koji cesto navrate... a i one koji su prvi put ovdje

Dobro vece, dobar dan, dobro jutro... i svako dobro. Vidim brojcanik se stalno uvecava, zao mi sto cesto vi koji redovno posjecujete ovaj blog, posljednje vrijeme, ostanete praznih ruku.

Nije da ne zelim podjeliti jos neku zivotnu radost sa vama... nije ni totalna zauzetost da se ne moze izdvojiti 10 minuta i napisati post... nije mnogo toga ali samo jedna stvar uvijek jeste kad ne pishem. To je jedan proces promejene stanja u kojem ni sam ne znam sta ce izaci na kraju i u tom trenutku oklijevanja ne mogu da pisem. Doduse kad se malo priberem, izdignem iznad svakodnevice uhvatim ravnotezu vidim gdje idem i tada sam miran u dushi i mogu pisati.

Danas sam izasao sa suprugom i kcerkicama napolje, setali smo pored rijeke Dobrinje... mladja kcerkica je ubrzo zaspala u kolicima a sa starijom kcerkicom sam obisao sve krtichnjake da lopaticom poravna malo zemlju pa obliznje drvece... popela se na jednu vrbu i bila jako ponosna na sebe. Pored Dobrinje koja je dosta nadosla se cuje nenametljiv zhubor vode. Nakon par sati osjetio sam da sam spokojan i radostan uz svoje tri ljepotice.

I veceras cu da radim do jutra a onda opet na drugi posao i nije mi tesko jer isto kao covjek koji roni sam uhvatio vazduha u pluca i sad mogu dalje.

zoka
My favorite perfume: Guerlain Homme and other Ароматы I love.
SITES

Best Watches Ever

eXTReMe Tracker

2008

Maj
April
Mart
Februar
Januar

2007

<Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2006

Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2005

Decembar
Novembar
Oktobar
Septembar
Avgust
Jul
Jun
Maj
April
Mart
Februar
Januar

2004

Decembar
Novembar

KONTAKT
Mail

BROJA POSJETA
538169

Powered by Blogger.ba

Copyright 2004-2006 - Zoka. Sva prava pridrana.