beats by dre cheap

Rezultati - L'Artisan Parfumeur nagradne igre na PunMiris.com

L'Artisan Parfumeur parfemi su materijal za radoznale a sama koncepcija kreacije autora Jean Laporte je istraživati neobične mirisne note uz veliko učešće prirodnih komponenti. Našim srečnim dobitnicima čestitamo i prepuštamo Vas da istražujete, budete spremni na iznenađenja. Svakome od sedam dobitnika šaljemo po dva različita uzorka parfema L'Artisan Parfumeur (testeri od 1ml).

Dobitnici ove nagradne igre su:

  • topolina, Prijepolje, Srbija;
  • jelly!, Rijeka, Hrvatska;
  • vesnahasimbegovic, Stockholm, Švedska;
  • 2.0, Beograd, Srbija;
  • elli, Ilijaš, BiH;
  • essence12, Umag, Hrvatska;
  • majamiris, Sarajevo, BiH.

Od početka rada našeg kluba imali smo sreću da se pojavljuju zainteresovani sponzori koji žele da nagrade naše članove uz promociju parfema i brendova. S obzirom da posječenost sajta raste svaki mjesec, čak i sada za vrijeme godišnjih odmora i ljetnog raspusta, pojavljuje se i sve više zainteresovanih sponzora za promocije parfema na našem sajtu. Tako da Vas članove pozivam da pratite dešavanja na sajtu a sponzore da nam se jave da bi se dogovorili oko organizacije nagradnih igara i promocije.

Ova nagradna igra je posebno interesantna bila po tome što smo direktno komunicirali, naši korisnici i članovi tima Punmiris.com koji razviaju i održavaju sajt. Odziv je bio fantastičan, nismo se nadali, pogotovu zbog već pomenutih godišnjih odmora, ali zabilježena je rekordna posjeta i broj učesnika.

Svi vaši odgovori na anketna pitanja su pažljivo pročitani. Interesantno nam je zaključiti da veliki broj korisnika je saznao za sajt putem članova rodbine, poznanika, prijateljica, frizerki, kolegica (pa sve u muškom rodu) ali i preporukama sa drugih sajtova ili preko Google. Hvala Vam svima, jako cjenimo evangelizam naših članova. Svaki put kada date preporuku nekoj zanimljivoj osobi koja se učlani i doprinese svojim jedinstvenim iskustvom i doživljajem parfema izgrađujete ovaj klub i sajt što je naš zajednički napor još od osnivanja.

Zadovoljstvo je bilo pročitati stvari koje vam se sviđaju. Jedna od najbolje ocjenjenih stvari je interaktivnost, mogućnost da se komunicira sa drugim članovima i pročitaju komentari.

Primljene su k znanju i kritike i prijedlozi za unaprijeđenje. Vaš odziv bi opisali sa tri riječi: inventivan, maštovit i vosokozahtjevan. Još jednom se pokazalo zlatno pravilo ako želite da saznate šta korisnici žele najbolje je da ih pitate. Mi dajemo sve od sebe da još bolje unaprijedimo sajt, dopunimo bazu, pratimo novitete. Jedan dosta čest zahtjev je online prodaja parfema. Nažalost u skorije vrijeme to nije moguće izvesti.

Sretnim dobitnicima čestitamo a svima želimo mnogo sreće u narednim nagradnim igrama. Dobitnici će biti kontaktirani da se dogovorimo oko isporuke nagrada poštom. S obzirom da smo internacionalna zajednica nagrade će da putuju širom Evrope.

PunMiris.com Tim

---------------------

Tip: free perfume samples

zoka
http://zoka.blogger.ba
08/08/2007 09:11