beats by dre cheap

Aquolina obradujte sva cula! Nagradna igra na PunMiris.com

Punmiris zajedno sa TAHOMA D.O.O. upoznaje svoje korisnike sa slatkim mirisnim svijetom Aquolina načinjenim od ružičastih slatkih đakonija, šećerne vune i karamele, odnosno svih mogućih atributa sreće. U nagradnom fondu su toaletne vode Pink Sugar i Blue Sugar (testeri i komercijalna pakovanja od 50 i 100ml) i prateći proizvodi (Body Mousse, Shower Gel, Body Lotion, Body Scrub i Body Gel, svi u pakovanjima od 50ml)

Informaciju o prodajnim mijestima, olnine prodavnicu, kao i o proizvodima Aquolina možete naći na sajtu Aquolina-yu.com.

Pravila Nagradne Igre

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi članovi kluba PunMiris.com bez obzira gdje se nalaze, dakle sve države i kontinenti. Ako niste član možete se registrovati i uzeti učešće u nagradnoj igri.

Nagradu možete osvojiti na više načina:

  1. Izvlačenje nagrada po slučajnom izboru svih korisnika koji popune formu sa ličnim podacima i anketnim pitanjima.
  2. Pozovite svoje prijatelje, prvih 20 korisnika koji pozovu 3 prijatelja koji se registruju sa email adresom na koju je poslat poziv će automatski osvojiti jedan od proizvoda PINK SUGAR Glossy Shower Gel, Creamy Body Lotion, Glossy Body Scrub ili BLUE SUGAR energizing shower gel, moisturizing body gel (pakovanje 50ml).
  3. Glavna nagrada u nagradnoj igri Aquolina je set proizvoda Pink Sugar za žene ili Blue Sugar za muškarce, koji ćemo poslati najmaštovitijem učesniku. Pročitajte više o pravilima konkursa za Aquolina glavnu nagradu ovdje.
Eto pa da ne bude da nisam vam javio :)

Usput fond nagrada je jako veliki, 20 za prijatelje i jos dvadesetak u bubnju plus glavna nagrada.

zoka
http://zoka.blogger.ba
04/09/2007 19:02