beats by dre cheap

Juicy Couture

Juicy Culture

Naziv Juicy Couture je u stvari naziv parfema i sve popularnijeg branda u USA. Meni je danas sasvim slucajno zapao za oko upravo po svojem nazivu... pa sam malo pretrazio net i nasao materijala koji je prilicno sadrzajno prikazan u reklami iznad.

Ideja da se stvori brend koji u svome imenu nosi jedan stil zivota, potrosacki, glamurious, hip hop easy going... sto bi se reklo juicy je stvarno ironicna ali i genijalna. Ocito da im dobro ide od ruke.

Nekada sam se iskreno govoreci "zgrazavao" gledajuci nas turbo-folk i pop-rock koji su manje vise isti oblici jedne te iste kulture praznine... sad oko i uho oguglalo hazi dalje kao otpatke na ulici koje smo navikli svi da gazimo, cak i ne primjetimo...

Ovih dana sam odlucio da vise citam offline probrane knjige nego ogromnu kolicinu online junk-a, ma koliko se trudio da isfiltriram internet sadrzaj da bi dosao do zaista interesantnog sadrzaja prisiljen sam proci kroz more copy-of-the-copy-of-the-copy-of-the-copy neke misli ili teksta.

Recimo RSS reader imam 10-15 subscriptions na izvore iz use struke ili nekoliko zaista nevjerovatno kvalitetnih ljudi. Sad cak i oni su skloni juice culture ili razvodnjavanju. Koji su vasi recepti u filtriranju sadrzaja na internetu?

zoka
http://zoka.blogger.ba
12/01/2008 00:26