beats by dre cheap

Zene za kojima ludimo...

Iako vrlo rijetko citam "zensku stampu", izvinite za ironiju ali Cosmopolitan je vise nego dobar primjer i povod ove ironije... ima uvijek izuzetaka da potvrde pravilo, prosto me odusevio intervju sa Shano Mulhall objavljen na Punmiris.com

Jedno od malih, ali slatkih zivotnih zadovoljstava (pored palacinki sa Nutelom i tople cokolade) je sposobnost zena da satima razgovaraju o nevaznim, za okruzenje trivijalnim stvarima koje mozda (citaj, “sigurno”) nisu od svetskog znacaja i ne pruzaju trajno rešenje problema na Bliskom Istoku niti gladnih u Africi (mada, kada bi nam se pruzila šansa mislim da bi to uradile mnogo uspešnije od muškaraca), ali za nas, ti razgovori, te zenske price, ne samo da daju dublji smisao jutarnjoj kafi, vec i ulepšavaju  našu monotonu i ponekad sumornu realnost..

Zadovoljstvo je još vece kada mozete razmeniti misli o lepoti i njenim tajnama sa zenama koje ne samo da su lepe i negovane, vec su  i talentovane, ambiciozne i zanimljive osobe sa smislom za humor i ispunjenim zivotima. Jedna od njih je Shano Mulhall, umetnica koja zivi zivot diva i zavodnica kroz svoje odvazne i seksi herione, glavne teme njenih slika i printova, koji pršte od boja, glamura i sjaja.

Procitajte nastavak intervju na PunMiris.


zoka
http://zoka.blogger.ba
30/03/2008 23:38