beats by dre cheap

Gdje si... sta radis?

Pitanje kojie postavljamo bez mnogo razmisljanja... onako automatski 'gdje si', 'sta radis' i u Sarajevu jako popularno 'Sta ima' svakodnevno medju rajom se cuje koji se nusu vidjeli godinama a i medju onim koji su se sinoc pozdravili a jutros ponovo sreli. I obicno ide odgovor 'ma evo' i 'nista sta ima kod tebe'.

Nemate pojma koliko je meni zaista tesko odgovoriti na sva ova pitanja... gdje sam? Trenutno sam u USA, gradic Madison u New Jersey i jako nam se svidja ovdje. Sta radim isto sto sam radio u Bosni, Srbiji, Rusiji i Hrvatskoj... gdje god dodjem konektujem se na Internet i radim... a sta ima kod tebe opet sta reci u ovom stalnom pomjeranju sa mjesta na mjesto osim par stvari kao sto su sat, laptop, swicarski nozic i jos par sitnica sve se mjenja i ostaje novo dolazi tako da u sustini sve sto imam su moja supruga, djeca i ono sto nosim u srcu...

E da jos jedno od pitanja na koje nemam odgovor je 'nedostaje li ti Bosna' jer svakodnevno sam u kontaktu sa ljudima odatle a mjesto me ne drzi nakon par mjeseci uvjek me svrbe tabani negdje bi otisao pa eto akobogda na proljece doci cu u Bosnu prosetati Sarajevom a onda opet put pod noge obrnuti oko planete par puta do sljedeceg vidjenja u Sarajevu.

zoka
http://zoka.blogger.ba
03/09/2009 18:04