beats by dre cheap

Prijatelj na blogu, prijatelj u realnom zivotu

Ova interesantna novina na bloggeru, mogucnost da dodate pojedine ljude u listu prijatelja je u prvom trenutku dobila takmicarski karakter jer korisnici su se nadmetali da udju u listu "najpopularniji blogovi". Ubrzo nakon toga lista je ukinuta na startnoj stranici tako da i smisao natjecanja je postao besmislen.

Sada lista prijatelja, bar kod mene je vrlo bitan dio bloggera jer me obavjestava kad su blogovi koje rado citam osvjezeni. Svaki pit kad me neki blog uistinu dotakne svojim sadrzajem ja se potrudim da ga dodam u listu prijatelja. Ne radi nekog takmicenja nego da bih znao kad nesto napisete.

Kod izrade aplikacija treba voditi racuna da se ponasaju slicno/na isti nacin kao stvari u realnom zivotu. Kad donosite odluke u poslovnom i privatnom zivotu treba voditi racuna da stvari budu prirodne.

S druge strane lista prijatelja mi i ustedi vrijeme jer ne moram otvarati neke blogove samo da bih provjerio ima li sta novo. Komentari su isto od koristi, Obicno ljudi koji ostave komentar na mome blogu naravno da i ja posjetim i nadjem nesto interesantno. Vrlo rijetko klikam na listu tek osvjezenih blogova da bih citao... mozda zato sto nemam dovoljno vremena mozda obeshrabren sadzajem koji ovicno na njima nalazim.

Kako se vi krecete bloggerom? Sta bi vam bilo od koristi a nema na bloggeru?

zoka
http://zoka.blogger.ba
12/10/2006 14:39