beats by dre cheap

Iskrivljeni Pojam Ljepote

Iskreno meni je moja supriga apsolutni pojam ljepote. Prosto obozavam je u svakom segmentu njenog bica. Sve mi je prosto prelijepo, lice, kosa, oci tijelo, visina, nacin kako hoda, kak ose smjesi, kako jede, kako pije, kako govori, kako shuti... prosto volim je i sa mene je prosto najljepsa i najdraza. To stvarno mislim i osjecam da mi je najbliza osoba na svjetu.

Danas je pojam ljepote dosta izoblicen, iskrivljen, izvjestacen. Moj drug Marko mi je posao jedan interesantan link koji bih i sa vama da podjelim o jadu i bjedi svjeta mode i fabrikovanog poima ljepote.

Svaka zena je jedinstvena i zasluzuje da bude lijepa. Postajemo slijepi za ljepotu, zar neko potpuno ispeglano lice je to sto je stvarno lijepo? Iskreno govoreci otudjujemo stalno u zelji da budemo neko drugi, da budemo drugaciji i zelimo da i nasi bliznji uklope se u neki klishe... i cemu to?

Bit isikren prema sebi i drugima je beskrajna nagrada, prihvatiti i sebe i druge onakvima kakvi jesu... i nema vece nagrade od osjecaja koji se rodi samo kod onih koji su iskreni jedni prema drugima. Tako mi smijesno sad djeluju neke moje teenagerske frizure, bolovanej za nekim stvarima koje nisam imao... kojiko je to sve bezveze i kako su mi sad smijesna sjecanja na neke izlaske s djevojkama, jedno drugom pravili pozoriste lutki... valjda je to sve tako trebalo da bude da bih shvatio da od toga nema nista.

zoka
http://zoka.blogger.ba
30/10/2006 22:17