beats by dre cheap

12 novih prijatelja u zadnjih mjesec dana

U zadnje vrijeme vidim da se pojavilo novih kvalitetnih blogova. Isto tako sam primjetio da su me uglavnom ti novi bloggeri dodali u listu prijatelja mada ima i starih znanaca koji su tako prilicno neazurni kao i ja sam u tom odrzavanju liste.

Djelom zbog cilnjenice da sam ipak dosta radikalan potez u zivotu povukao, posao iz Sarajeva u bijeli svijet za poslom i zeljom za uspjehom i moje pisanje je dobilo zamaha.

Hvala svima koji su me dodali u listu prijatelja pokusavam svima da vam uzvratim to ovih dana kad budem malo slobodniji (samo da zavrsim jedan sajt vidjecete i sami sta) malo cu vise vremena provesti u azuriranju liste.

Kako inace vi dodajete prijatelje?
Mislim koju proceduru posto moze se na dva nacina:
1. otici na listu najposjeceniji blogovi i onda liknete na zvjezdicu pored bloga koji zelite da dodate u listu prijatelja ili
2. odete u sekciju moji prijatelji i u formi tekstualno polje upisete ime bloga (recimo zoka) i kliknete Dodaj prijatelja?

Ja obicno koristim metod 2 to je posebno pogodno za nove blogere koji nisu visoko na listama posjecenosti. Naravno prvi nacin je laksi za koristenje.

zoka
http://zoka.blogger.ba
22/01/2007 00:30