beats by dre cheap

MySpace ali u nasoj verziji

Social network ili kako bi mi rekli drustvena mreza je fenomen o kojem svi preicaju kad govore o Internetu 2006/07.

Mjesto na kojem napravite svoj profil, pozovete svoje prijatelje, prijateljice i poznanike i prikljucite se urenbesnoj zezanciji. MySpace je ogromna socijalna mreza ali je oglavnom orjentisan na Sjedinjene drzave, eventualno ima nesto nase dijaspore.

Sve sto se desava u svijetu dobija ubrzo i nase izdanje tako da se pojavila i nasa verzija MySpace VelikiBrat.com.  Uz/nakon velikog uspjeha TV reality projekta stvorena je i jaka drustvena mreza na Internetu VelikiBrat.com. Sajt je uradjen vrhunski i ima mnogo mogucnosti od pravljenja profila i klubova preko foruma i blogova cak i do malih oglasa... naravno najvise se koristi da bi nasli ljubav svog zivota, ili bar dobar provod.

Ovo je idealno mjesto za mladje osobe ali u svijetu se pokazalo da socijalne mreze prvo usvajaju mladi a onda se pojavljuje dosta clanova srednjih godina cak i starijih. Druzenje je univerzalna stvar a VelikiBrat je poziv na druzenje.

I ja sam registrovao jedan profil da isprobam kako funkcionise aplikacija... registrujte se i vi i posaljite zahtjev da vas dodam u listu svojih prijatelja!  Da vidim ko ce prvi naci moj profil. Bas me interesuje kakva su vasa misljenja o VelikomBratu.

zoka
http://zoka.blogger.ba
25/01/2007 18:08