beats by dre cheap

Rentalio novo izdanje

Proslo je preko pola godine kako je Rentalio.com vacation rentals site online i privlaci paznju surfera koji su u potrazi za kucama za iznajmljivanje. Nazalost nema rezultata u BiH ali zato ima dosta mjesta za odmor u Hrvatskoj. Valjda ce i kod nas se pojaviti oglasivaca na Internetu pa da se pojave i na Rentalio.

Rentalio posredstvom Vast.com API redistribuira oglase na web-u. Na primjer vi oglas za iznajmljivanje vase vikendice napisete na nekom od oglasnika, recimo Market.ba i onda Vast.com nadje te oglase, indexira i ponudi svojim surferima uputivsi ih na Market.ba blio sa svog sajta ili putem partnerskih sajtova kao Rentalio da vas nadju.

U vrijeme kad se polako ali sigurno vecina odluka pocinje uz istrazivanje na Internetu za oglasivace je bitno da su vidljivi na Internetu da bi njihova ponuda stigla do korisnika usluga i proizvoda. Za to sluze vlastite prezentacije ali i oglasni prostori na drugim sajtovima. Sajtovi kao Rentalio pomazu ljudima da se snadju i nadju lakse ono sto im treba.

zoka
http://zoka.blogger.ba
07/04/2007 06:45