beats by dre cheap

Demagogija

Ne volim demagogiju, pa bolje da ne pisem sta drugo reci na masakre studenata u americi, smrti beba u Univerzitetskom Klinickom Centru Sarajevo a da ne nabrajam sve od Bagdada preko sjeverne i juzne hemisfere... nesto je zlo u ljudima se probudilo... a evo ja poceo da prosipam demagogiju pa neka bolje da sutim.

Nego hajmo par radosnih stvari. Alisa izgovara prve rijeci, zaljubljena je u tratincice u travi, kad ljubi bira mjesta na jagodicama kad nisam obrijan, obozava vodu, smije se i sve raznjezuje koje gleda. Aleksandra sve cesce trazi da cita knjige i gleda crtice, prica prve svoje pricice, jako je vezana za najstariju sestru Anastasiju ali se super igra i sa Alisom. Anastasija je skoro sva slova naucila, njezna je prema svojim sestricama, ima dugu i bujnu kosu a uvijek je zeljela dugu kosu, pogotovu kad gleda Diznijeve crtane filmove sa dugokosim junakinjama.

Danas nisam dosao na posao do kasno popodne proveo sam ga sa mojim kcerima a vikende potpuno posvetimo djeci. Citanje vijesti me uznemirava, klima je totalno odlijepila i kontam kako se prilagoditi i prezivjeti ovo sve sto nadolazi... a ne ide nista dobro. eto opet demagogija ali kako god sve zemlje od Kine, Rusije, Arapi... gomilaju drzavne rezerve sto valuta sto zlata... nece na dobro nikako... ali pust demagogiju odoh u park malo da gledamo zalazak sunca.

zoka
http://zoka.blogger.ba
20/04/2007 19:18